Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU TOTAL pentru Real Madrid: A fost SPULBERATĂ de Ajax Amsterdam, pe Santiago Bernabeu, în Liga Campionilor - VIDEO

champions league

Real Madrid s-a făcut de râs și în Liga Campionilor, după ce şi-a luat adio de la titlu şi de la Cupa Spaniei în doar o săptămână. Pe Santiago Bernabeu, madrilenii au fost spuberați de Ajax Amsterdam în fața propriilor suporteri.

Realul câștigase turul de la Amsterdam cu 2-1 și pornea ca mare favorită, dar a sfârșit prin a fi umilită. A fost 4-1, dar scorul putea fi și mai mare pentru Ajax, care merge în sferturile competiției. Spaniolii au terminat partida în 10, după eliminarea lui Nacho, în prelungiri, pentru cumul de cartonașe.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

Hakim Ziyech '7, după o greşeală a lui Toni Kroos, şi David Neres '18 au marcat din pasele lui Dusan Tadici, stabilind scorul la pauză. La golul al doilea, Casemiro a fost ridiculizat de un dribling spectaculos al lui Tadici.

Sârbul a înscris şi el, în minutul 62, cu un şut prin care a trimis mingea la vinclul porţii apărate de Courtois. Meciul a fost întrerupt câteva minute, pentru ca VAR-ul să dea verdictul în ceea ce priveşte o fază anterioară, în care mingea părea că ieşise în aut. Asistenţa video a decis că mingea nu a depăşit linia de margine cu întreaga circumferinţă, astfel că golul a fost validat.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi

Asensio a înscris, în minutul 70, golul madrilenilor, dar Lasse Schone a refăcut diferenţa de trei goluri, după ce marcat din lovitură liberă, executată dintr-un unghi de aproximativ 30 de grade, de pe partea stângă. în minutul 72.

Lucas Vazquez şi Vinicius s-au accidentat în prima repriză şi au părăsit terenul în lacrimi. În locul lor, antrenorul Realului, Santiago Solari, i-a trimis pe Bale '29, respectiv Asensio '35.

Vezi golurile AICI

În celălalt meci din optimi, Tottenham s-a impus și la Dortmund, în fața Borussiei, cu 1-0. În tur, la Londra, a fost 3-0 pentru englezi.

Vezi golul AICI

Kane a marcat golul, în minutul 48. Londonezii sunt pentru a doua oară în istorie în sferturile Ligii Campionilor, după ce, în sezonul 2010/2011, au fost eliminaţi în aceeaşi fază de Real Madrid.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.