DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Dezbatere cu scântei pentru Primăria Sectorului 2. Problema monumentului pentru Ionuț Anghel/ VIDEO

Dezbatere electorală incendiară seara trecută la Realitatea TV, ȋn emisiunea Jocuri de Putere. Candidaṭii PNL ṣi PSD pentru Primăria Sectorului 2 ṣi-au aruncat acuze ṣi vorbe grele ṣi s-au duelat ȋn proiecte ṣi promisiuni pentru electorat.

Cel care a dominat discuṭia a fost liberalul Dan Cristian Popescu. El l-a băgat ȋn corzi pe adversarul său Mihai Toader, actualul primar interimar al Sectorului 2, atunci cȃnd a vorbit despre grupurile de interese și mafia care au pus stăpânire pe Sectorul 2, sub administrația Onțanu. Popescu a acuzat că, ȋn mod constant, grupuri organizate de cetățeni sunt trimise, pe banii Primăriei, în excursii. În drumul lor către obiectivele turistice, cetăţenii fac un popas la Comana, la restaurantul unui apropiat al administraṭiei locale, Gelu Pălămaru. Se pare că firma acestuia,  Geca Impex, este abonată la contracte cu ADP Sector 2 ṣi că, ȋn semn de „recunoṣtinṭă”, domnul Pălămaru le-a construit şi 4 vile directorilor din instituṭie. Cu toate că lucrează în Primăria Sector 2 de 12 ani, Mihai Toader a ridicat din umeri ṣi a spus că nu ṣtie nimic despre acest subiect.

Un alt moment tensionat al dezbaterii a fost provocat de afirmaṭia primarului interimar Toader că e mȃndru de activitatea administraṭiei locale ṣi de felul ȋn care s-au desfăṣurat lucrările de reabilitare sau asfaltare. Asta ȋn condiṭiile ȋn care candidatul PNL venise pregătit cu documente ṣi sesizări de la cetăṭeni cărora le picase faṭada imediat după recepṭionarea blocului, ṣi cu imagini cu străzile pline de gropi sau cu mizeria din sector.

Cel mai delicat moment al emisiunii a fost cȃnd Dan Cristian Popescu i-a cerut socoteală lui Toader pentru că primăria nu a aprobat ridicarea unui monument în memoria lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini în sectorul 2. Iniṭial, PSD-istul a spus că nu a ṣtiut de această solicitare iar apoi a completat că pe spaṭiul public din sector nu se pot ridica monumente decȃt ȋn urma unui referendum de consultare cu cetăṭenii. O explicaṭie cel puṭin haioasă, dacă nu chiar bizară, din ciclul „Primarii spun lucruri trăznite”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.