Dezbateri de specialitate la ediţia a VIII-a a Bucharest Food Summit

Autor: Remus Vlad, Redactor

Publicat: 02-10-2025 08:47

Article thumbnail

Sursă foto: pinterest

Ediţia a VIII-a a Bucharest Food Summit, cel mai important eveniment "De la furcă la furculiţă" din România şi Europa de Sud-Est, continuă joi la Bucureşti, în Aula Academiei de Stiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu -Şişeşti", cu dezbaterile de specialitate.

Organizat în perioada 1-3 octombrie, summit-ul reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare de business la nivel înalt, reunind antreprenori, reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale, miniştrii, secretari de stat, bancheri, asigurători, reprezentanţi ai fondurilor de investiţii, specialişti internaţionali, directori şi top manageri, scrie Agerpres.

Bucharest Food Summit reuneşte lideri din domeniul agriculturii, producţiei alimentare, producţiei de băuturi, retail, HORECA, banking şi energie, precum şi experţi în inovaţie şi sustenabilitate.

Printre vorbitorii confirmaţi se numără: Sorin Cîmpeanu, rectorul USAMV Bucureşti, Răzvan Teodorescu, prorectorul USAMV Bucureşti, Ioan Jelev, preşedinte interimar al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, Adrian Chesnoiu, director general AFIR, Roberto Musneci, preşedinte al Camerei de Comerţ Italiană pentru România, Adrian Pintea, secretar de stat MADR, Varujan Pambuccian, liderul Grupului Minorităţilor din Parlament, Laszlo Borbely, coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României, Emil Dumitru, secretar de stat MADR etc.

Summit-ul creează o platformă unică B2B pentru dialog şi relaţionare între conducătorii din industrie - oameni de afaceri, directori de companii, mari fermieri, autorităţi centrale - şi vârful mediului academic şi cercetării.

Google News
Explorează subiectul
Comentează
Articole Similare
Parteneri