Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dezertări' din DNA, după decizia CCR care o 'elimină' pe Kovesi: Trei procurori cer să plece

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

În şedinţa Secţiei de Procurori a CSM din 12 iunie se vor analiza, printre altele, trei cereri de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie. Pe lângă celebrul Jean Uncheşelu, alţi doi procurori vor să plece din DNA. Lor li se adaugă un procuror care cere să plece de la DIICOT.

Vezi şi: Patru vitamine esenţiale pentru a te menţine sănătos şi în ce alimente le găseşti

"ÎNCETARE ACTIVITATE:

1. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul şef ULICI IOAN de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie.

2. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul procuror UNCHEŞELU JEAN-NICOLAE de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

3. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul procuror DOMINTE CIPRIAN VASILE, de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna.

4. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul procuror MAJERI ADRIAN ŞTEFAN de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov", se arată în ordinea de zi a Secţiei de Procurori a CSM din 12 iunie, ora 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.