Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deziluzie totala. Halep, retrasa din turneul WTA de la Sydney

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, s-a retras în ultimul moment din competiția de la Antipozi, din cauza unei gastroenterite. Marți, în optimi, Halep trebuia să joace cu Karolina Pliskova (Cehia).

''Ne pare rău să primim vestea că Simona a fost nevoită să se retragă din turneu din cauze medicale și îi urmă recuperare rapidă, în timp pentru Australian Open. O așteptăm la Sydney anul viitor'', a declarat directorul turneului de la Sydney, Alistair MacDonald.

''În timpul turneului de la Shenzhen (câștigat de Halep) am avut o problemă la stomac. Am simțit că nu pot juca. Am așteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Așadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru'', a declarat Simona Halep.

''Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc și nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin și să mă gândesc doar la tenis'', a mai spus Halep.

Românca declarase și după finala de la Shenzhen (China) că s-a simțit rău înaintea ultimului act cu Timea Bacsinszky (6-4, 6-4). ''Nu știu cum am jucat finala de la Shenzhen, ca să fiu sinceră. Cred că a fost grație adrenalinei, pentru că doream să câștig turneul. Nu m-am gândit prea mult la mine, ci doar la joc, și am făcut-o foarte bine'', a mai spus numărul trei mondial

Simona Halep a fost înlocuită la Sydney de americanca Nicole Gibbs, învinsă în optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 38 de minute.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.