Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deznodământ tragic: Ce nume MARE ar putea dispărea, după moartea lui Attila Verestoy

www.agerpres.ro
Verestoy Attila

Moartea senatorului UDMR Attila Verestoy provoacă o stare de neliniște totală la echipa de handbal HC Odorhei. Formația din Harghita este susținută în proporție de 95% de omul de afaceri.

Attila Verstoy, cel mai longeviv parlamentar din România, singurul care a avut 8 mandate consecutiv în legislativ, a murit în această dimineață la 63 de ani, la o clinică din Viena. Verestoy era internat de mai mult timp, dar a pierdut lupta cu cancerul.

Citește și: Imagini FABULOASE: Darren Cahill, mesaj TRANŞANT pentru Simona, în timpul meciului / VIDEO

Attila Verestoy era patronul echipe de handbal HC Odorhei, pe care a înființat-o în 2005. A susținut de atunci formația care a promovat în 2007 în prima ligă, iar în 2009 a debutat în cupele europene. În sezonul 2014-2015, HC Odorhei a cucerit Challenge Cup, al patrulea trofeu european ca valoare. În România, HC Odorhei a ocupat locul 2 în 2011 și 3 în 2012 și 2013.

"E genul de patron care nu se bagă la echipă. Niciodată nu a venit să spună că trebuie să joace un anumit jucător. E și foarte corect, ce spune asta se întâmplă la echipă", mărturisea Vlad Caba, fostul antrenor al echipei, care a antrenat în Harghita 7 ani.

Trecerea în neființă a senatorului face acum ca echipa de handbal să fie în pragul desființării. Jucătorii au fost informați miercuri de municipalitatea din Odorheiu Secuiesc că echipa nu va fi finanțată de la bugetul local și că vor deveni liberi de contract în zilele următoare!

În sezonul actual, după 15 etape, HC Odorhei era pe locul 3 în clasament, la două puncte de liderul Steaua, având șanse mari chiar la câștigarea campionatului. Antrenorul echipei harghitene este Dragan Dukici, cel care a fost pe banca Muntenegrului la Euro 2018.

Citește și: Finala Australian Open, meci cu MIZĂ uriașă pentru Simona Halep: se joacă cu locul I WTA pe masă

Din lotul echipei fac parte și doi jucători prezenți la turneul final din Croația: bielorușii Viaceslav Saldațenka și Maksim Baranau. Mai sunt și alți internaționali însă: brazilianul Rangel Luan da Rosa și românul Huba Talas, anunță gsp.ro.

Senatorul UDMR a fost, se zice, cel mai bogat parlamentar român. Deținea mai multe suprafeţe de teren în Bucureşti, Harghita şi Ilfov, două case și trei apartamente, o colecţie de bijuterii estimată la 58.000 de euro şi o colecţie de tablouri evaluată la 25.000 de euro, conform declarației de avere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.