Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deznodământ TRAGIC în cazul navei care a luat foc în largul SUA: Toți turiștii aflați la bord, 34, AU MURIT arși de vii, în timp ce dormeau

Captura AFP
Incendiu California

Nu a fost găsit niciun supraviețuitor în urma incendiului produs, luni, pe o ambarcațiune în apropierea Insulei Santa Cruz, din sudul Californiei, 34 de persoane au decedat, a anunțat marți paza de coastă americană, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

La bordul ambarcațiunii Conception se aflau în total 39 de persoane, printre care șase membrii ai echipajului. Cinci dintre membrii echipajului au reușit să se salveze sărind în apă și au fost ulterior recuperați de o ambarcațiune care naviga în zonă.

Matthew Kroll, un oficial din cadrul Pazei de Coastă, a declarat că cel puțin 25 de persoane care se aflau la bordul unei ambarcațiuni pentru scufundări au murit, iar căutările continuă pentru recuperarea celorlalte nouă persoaen dispărute. Acesta a precizat că alte cinci persoaen au fost găsite, dar nu au putut fi recuperate din cauza condițiilor de nesiguranță în care se află ambarcațiunea, care s-a scufundat la aproximativ 18 metri sub apă.

Citește și: EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

De asemenea, Kroll a a firmat că aceste numere se bazează pe rapoartele inițiale, iar autoritățile așteaptă raportul final în urma autopsiilor.

”Nu ne puteam afla într-o situație mai dificilă”, a declarat șeriful regiunii Santa Barbara, Bill Brown, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Barca pentru scufundări Conception, se afla la aproximativ 30 de kilometri în larg în momentul izbucnirii incendiului. Ambarcațiunea se afla într-o croazieră de trei zile și urma să se întoarcă luni în portul din Santa Barbara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.