Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE Cu cine a negociat premierul majorarea salariilor medicilor

Multă lume s-a mirat de ce majorările salariale nu au vizat tot ce înseamnă zona bugetară și premierul s-a grăbit să anunțe majorările salariale din sănătate.

Un răspuns a fost deja dat - ajutorul dat de premier lui Nicolae Bănicioiu pentru o mai bună poziționare în interiorul PSD în vederea Congresului extraordinar al PSD din noiembrie.

Un alt răspuns îl dau colegii de la Curentul. Ei au descoperit că cei doi negociatori din partea medicilor sunt de fapt oameni de casă ai social-democraților.

Din partea Federației Sanitas, cea care susține că îi reprezintă pe cei din Sănătate au participar Leonard Bărăscu, președinte și Marius Sepi, vicepreședinte.

Dar cine sunt cei doi?

Leonard Bărăscu, președintele actual al Sanitas ar fi fost de fapt omul de casă al fostului președinte al federației, Marius Petcu, condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupție (primind aproape 1,4 milioane de RON de la administratorul unei firme, în schimbul atribuirii unui contract pentru lucrări la "Centrul de educație, perfecționare și recreere - Snagov", aparținând SANITAS. Ziarul Național scrie că Leonard e chiar finul infractorului și o păstrează pe nașă-sa, Claudia Petcu, ca și Secretar General al Sanitas. Marius Petcu a fost colaborator al lui Sorin Ovidiu Vântu ani de zile și a susținut PSD prin diferite protocoale de colaborare semnate cu partidul-stat).

Marius Sepi, vicepreședinte Sanitas ar fi de fapt și vicepreședinte al PSD Alba (după alții fost vicepreședinte al PSD Alba, dar încă apropiat de partid din care ar fi plecat formal). E absolvent de liceu agricol și de școală post-liceală sanitară. S-a declarat total de acord cu premierul în ce privește măririle salariale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.