Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire INCENDIARĂ: Insolvența firmei lui Mircea Băsescu, controlată de fiul său

mircea basescu

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost desemnat să se ocupe de insolvenţa firmei care comercializa pui, controlată de tatăl său Mircea Băsescu.

După ce au demarat insolvenţa companiei Fattoria Terrantica SRL în 2013 cu ajutorul soţiei lui Sorin Blejnar, acum procesul a trecut în a doua etapă, iar firma lui Dragoş Băsescu a fost desemnată să recupereze bani de la compania tatălui său, Mircea Băsescu.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti a cerut ca firma controlată de Dragoş Băsescu să devină preşedintele Comitetului Creditorilor care au de recuperat bani de la compania Fattoria Terrantica SRL, fabrica de pui controlată de familia lui Mircea Băsescu, scrie Jurnalul Naţional.

130.000 de americani, EVACUAȚI de URGENȚĂ: Cel mai înalt baraj din SUA e pe cale să CEDEZE - VIDEO

Compania care are de recuperat cea mai mare sumă de bani s-a opus, însă decizia a fost luată prin vot, aşa că Global Business & Investments SA a devenit preşedinte al Comitetului Creditorilor, în ciuda faptului că este printre cei mai mici păgubiţi şi e controlată de fiul fostului manager, Mircea Băsescu.

Mișcare surprinzătoare a noului ministru de Interne

Dragoş Băsescu a devenit acţionarul majoritar al societăţii Global Business & Investments SA în 2009.

Potrivit bilanţurilor contabile depuse la Ministerul Finanţelor Publice, până în prezent, compania a înregistrat pierderi de aproape 850.000 de lei. De asemenea, în presă au fost publicate ample anchete despre modul în care această societate controlată de familia Băsescu a pus mâna pe un teren de 30 de hectare aparţinând Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa.

Acum, această firmă controlată de Dragoş Băsescu are sarcina de a recupera pagubele produse de firma tatălui său, Mircea Băsescu.

Sediul din Portul Constanța al fabricii de pui Fattoria Terantica este chiar locul în care fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a încasat mormanul de bani de la familia lui Bercea Mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.