Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire MARE făcută de Simona Halep, înainte de primul meci de după finala dramatică de la Australian Open: 'Mi-am îndeplinit visul din copilărie '

captura Digis Sport
Simona Halep Cluj

Meci special pentru Simona Halep! Românca dispută prima partidă după o absență de 19 zile din circuitul feminin, timp în care s-a refăcut după finala nebună de la Australian Open.

Simona Halep va debuta azi la Doha, în turul doi, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 32 WTA. Este primul meci pe care românca îl va juca în echipament Nike.

Citește și: Statistică TERIBILĂ pentru țara noastră: Cu cât a scăzut populația României din cauza declinului demografic

Parteneriatul pe care a reușit să-l semneze cu gigantul american este unul excelent pentru româncă, din punct de vedere financiar. Motiv de fericire și mândrie pentru Halep. Jucătoarea care în ultimii trei ani s-a aflat sub contract cu Adidas, companie rivală celor de la Nike, a făcut o mărturisire care va fi cu siguranţă apreciată de noul sponsor tehnic: "Mi-am îndeplinit visul din copilărie să semnez cu Nike! Pot să spun că sunt un pic emoţionată. E o realizare destul de mare faptul că am semnat cu aşa firmă mare, însă sunt obişnuită ca atunci când intru pe teren să uit de emoţii. Va fi un moment special, cu siguranţă”, a declarat Halep pentru Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.