Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirea ministrului Energiei, în direct la TV - Demnitarului îi vine factura de energie cu întârziere

Guvernul Romaniei
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a dezvăluit, luni seara, că nici el nu primește factura de energie lunar. De doi ani este client Hidroelectrica și spune că primește factura „cam o dată la 2 luni”, anunță Mediafax.

Virgil Popescu a declarat, luni seara, la Digi 24, că Hidroelectrica are cel mai mic preț și va fi ținut până la 31 decembrie. Și el este client al companiei, care nu trimite facturile în mod corect, lunar.

„Ei au avut de implementat un soft, soft-ul vechi pe care îl aveau pentru baza de clienți persoane fizice. Au avut în paralel, procedura de achiziție a noului soft, iar softul vechi a dat o groază de rateuri, clienți care îmi scriau și mie, a durat câteva luni de zile până când le-a fost procesată cererea. (...). Prețul Hidroelectrica este cel mai mic din piață și este stabilit la nivelul anului trecut”, a spus Popescu.

Acesta a precizat că cei cărora nu le-a venit factura nu vor plăti nicio penalitate, ei urmând să beneficieze inclusiv de eșalonare la plată dacă facturile sunt mari.

„Eu sper să o rezolve până la finalul lunii octombrie aplicația informatică pentru a nu mai avea întârzieri. Problema facturării cred că în luna septembrie se poate rezolva. Să le vină facturile oamenilor pe lună. Eu sunt client Hidroelectrica de 2 ani de zile și nici mie nu mi-a venit factura nici pe iulie, nici pe august. De obicei îmi vine cam o dată la două luni. Nu am plătit niciodată penalități, dar am avut discuție și acum o să ia decizie în comitetul lor director să formalizeze acest lucru: dacă tu nu trimiți factură, omul nu are de unde să știe ce are să plătească, iar dacă tu trimiți o sumă mare într-un anumit interval o singură dată e destul de greu să plătească”, a mai spus Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.