Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirea unui prim-vicepreşedinte PDL: Eu şi Adrian Năstase am fost primii...

blog_nastase

Unii sunt începători, alţii au experienţă de câţiva ani. Unii sunt activi pe Internet doar în preajma campaniilor electorale, alţii comunică în mod constant prin intermediul paginilor de Facebook sau al blogurilor.

Vorbind despre prezenţa sa în mediul online, prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul şi-a descoperit un punct comun cu fostul premier Adrian Năstase. „Sunt unul dintre primii bloggeri în România, când nici măcar cu gândul nu voiam să ajung în politică. Printre primii bloggeri am fost eu cu Năstase. Năstase era politician şi eu eram cercetător la Academia România. Scriam numai economie. Acum lucrurile s-au mai schimbat”, a declarat Andreea Paul.

Democrat-liberala se declară şi mândră posesoare a unei pagini de Facebook cu aproape 60.000 de fani. O pagină „crescută natural”, fără promovare plătită. Andreea Paul a făcut şi un top al oraşelor din care provin cei mai mulţi fani: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Cluj, Satu Mare.

Afirmaţiile Andreei Paul au fost făcute sâmbătă, la Tomeşti, în judeţul Timiş, la un eveniment al Tineretului Democrat-Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.