Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzațiile unui liberal: '20 la sută din angajaţii Primăriei Craiova, angajaţi de Oluguța Vasilescu pentru spionaj'

National
Olguta Vasilescu

Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, unul dintre pretendenţii liberali la fotoliul de primar al Craiovei, susţine că 20 la sută din angajaţii Primăriei Craiova au fost angajaţi de Olguţa Vasilescu pentru a-i spiona pe ceilalţi salariaţi.

Declaraţiile au fost făcute duminică, la Craiova, într-o conferinţă de presă.

„La fiecare 4 salariaţi a apărut un al 5-lea, adus în exclusivitate de Olguţa Vasilescu, care are sarcina de a-i supraveghea pe ceilalţi patru: ce fac, ce semnează, cui dau like pe Facebook, a cui pagină pe Facebook o urmăresc, postările cui le urmăresc, cu cine discută, de ce discută atât...20 la sută din personalul Primăriei Craiova reprezintă serviciul , probabil, al Olguţei Vasilescu, nu are altă sarcină decât să supravegheze pe ceilalţi 80 la sută ca nu cumva să facă ceva ce n-ar şti Olguţa Vasilescu”, a spus Nicolae Giugea, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Un lider ALDE dă cărțile pe față: 'PNL dădea OUG dacă dorea alegeri locale în două tururi'

Craiova este singurul mare oraş din România care „se depopulează” pentru că e „dominat prin presiuni”, consideră acesta.

„Eu aş vrea să ştiu cât de largă este această exprimare pe care soţul doamnei Olguţa Vasilescu a folosit-o: < nu vom mai sprijini proştii în funcţii publice> . O fi aplicabilă şi la Craiova decizia aceasta sau e dincolo de Oltenia?”, a adăugat Nicolae Giugea.

Acesta s-a declarat convins că şi administraţia locală din Craiova va fi repusă „pe un şenal navigabil fără emisii păgubitoare de dioxid de carbon, deci fără energii risipite în van, numai ca să ne supraveghem unii pe alţii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.