Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ din culisele alegerilor 2009: Kovesi, Coldea și Dan Andronic, amenințați

nasul.tv
coldea kovesi

Dan Andronic, jurnalistul care a vorbit despre celula de criză care a lucrat la realegerea lui Traian Băsescu, în noaptea alegerilor din 2009, în casa lui Gabriel Oprea, a făcut joi, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, noi dezvăluiri. Vorbind despre noaptea scrutinului de atunci când persoane importante din instituțiile de forță, precum Laura Codruța Kovesi sau George Maior, se aflau acasă la Gabriel Oprea, Andronic a susținut că fiecare dintre aceștia aveau un motiv să fie acolo.

Mai mult, jurnalistul a vorbit despre amenințările pe care le-au primit aceștia dacă Mircea Geoană ar fi ajuns președinte.

Ipoteză năucitoare a lui Radu Moraru! Pe cine vrea să SALVEZE Traian Băsescu

”Era un moment politic, era noaptea alegerilor prezidențiale, nu sărbătorea nimeni, nu era cu șampanie, Kovesi nu a stat la masă cu Onțanu, deci nu a fost o chermeză. (...)

Lucrurile au început să mi se pară în neregulă în momentul în care am documentat puțin mai mult zona de stat paralel și când am început să înțeleg, și ca urmare a unor experiențe personale, cam ce se întâmplă în mod real. (...)

Toți oamenii de acolo aveau un motiv să fie acolo. Despre Laura Codruța Kovesi, Mircea Geoană spusese cu trei-patru zile înainte că o schimbă, pentru că fusese numită împotriva unei decizii a CSM și împotrvia unui raport nefavorabil al CSM-ului.

Lui Coldea i-au spus că îl trimit ambasador în Sudan, la mișto. Nu există român care să-și dorească să fie ambasador în Sudan. Am informații foarte sigure. Era în Sudan când i s-a transmis lucrurl ăsta. I s-a transmis pe căi indirecte.

Știau și ei că sunt sub ascultare.

Gabriel Oprea fusese amenințat direct că i s-a pregătit o celulă la Rahova de către gruparea Voicu. Neculai Onțanu, la fel.

Eu am fost amenințat prin SMS de către un lider PSD că mă mănâncă pușcăria dacă câștigă Geoană, în 2009.

Eu vreau să descriu o situație, o atmosferă. Eu nu vreaă să arăt cu degetul”, a declarat Dan Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.