Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: Cum aveau loc întâlnirile secrete între Udrea şi Băsescu

Elena Udrea şi Traian Băsescu ar fi avut mai multe întâlniri nocturne, pe o şalupă, pe Lacul Floreasca. Dezvăluirea făcută de România TV reia o informaţie lansată în urmă cu o lună de Oreste Teodorescu, după ce Elena Udrea l-a acuzat că i-ar fi cerut bani în schimbul unor documente.

Elena Udrea a închiriat un sediu pentru firma Agro Green Nana, care se ocupă de administrarea terenurilor din comuna Nana aflate în proprietatea Ioanei Băsescu. Sediul se află pe Intrarea Valului nr. 26, adică exact pe malul Lacului Floreasca. Vila Lac 3, reşedinţa fostului preşedinte Traian Băsescu, se află tot pe malul Lacului Floreasca.

Potrivit România TV, Udrea şi Băsescu foloseau o barcă pentru a se deplasa între cele două locaţii. Mai mult, barca ar fi fost cumpărată de SPP, special pentru fostul preşedinte, însă nu se ştie dacă acesta ar fi condus singur barca sau nu.

Chiar şi după ce au început problemele cu DNA, Elena Udrea ar fi petrecut mai multe seri la sediul firmei Agro Green Nana, în discuţii cu apropiaţi, care se finalizau târziu în noapte.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.