Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală: Copilele răpite din Brașov au fost violate înainte ca agresorul să fie prins / VIDEO

islamic-relief.org.uk
violenta

Zapan Constantin este numele bărbatului care a răpit, vineri seara, cele două fete din Brașov cu promisiunea că le va duce la un grătar. Bărbatul n-a făcut altceva decât să le batjocorească pe cele două copile, scrie ziarulincomod.ro. A oprit mașina undeva între Brașov și Prahova, într-o zonă izolată, apoi le-a violat. Pe cea mare de patru ori, iar pe cea mică o singură dată (sex oral).

Zapan este un cunoscut al politiei. În urmă cu zece ani a fost condamnat pentru fapte similare si este înregistrat în registrul agresorilor sexuali.
Individul și-a recunoscut faptele, fiind deja reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de duminica va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că Politia a dat Alerta de Răpire Copil sâmbătă dimineața, iar fetele au fost găsite in cursul acestei după-amiezi in Prahova.

”Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19:00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21:00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama a alertat polițiștii.”, a transmis Politia Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.