Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de senzație despre tatăl Codruței Kovesi: Cum a rămas dosarul său nelucrat până când a fost clasat cu ajutorul fostului șef ANI

www.antena3.ro
Laura Codruța Kovesi tată

Dosarul tatălui șefei DNA, procurorul Ioan Lascu, a rămas nelucrat ani de zile, iar apoi a fost clasat. Totul s-a întâmplat cu ajutorul fostului șef ANI, Horia Georgescu, care ulterior a fost arestat de Kovesi, potrivit dezvălurilor făcute marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Ioan Lascu, tatăl Codruţei Kovesi, fost procuror-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, a fost cercetat în anul 2009, după ce și-a depus declarația de interese, dar nu și pe cea de avere. Ulterior, s-a pensionat anticipat.

Citește și: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT despre Laura Codruţa Kovesi: `Marele secret` al şefei DNA a fost `DEVOALAT`

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat Agenția Națională de Integritate (ANI), cu privire la faptul că Ioan Lascu nu și-a depus declarația de avere. ANI îl amendează pe tatăl lui Kovesi și deschide dosar de verificare a averii.

Șeful ANI de la acea vreme, Horia Georgescu, a ținut dosarul nelucrat până în 2015, când a venit ziua prescrierii, pentru că faptele s-au clasat.

După două săptămâni, Laura Codruța Kovesi îl arestează pe Horia Georgescu, potrivit informațiilor prezentate la Sinteza zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.