Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de senzaţie în Comisia SRI: Maior a recunoscut că urma să fie premier, iar Horia Georgescu ministru sau comisar european

Inquam Photos / George Călin
Inquam Horia Georgescu la DNA

Președintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat marți că fostul director serviciului de informații George Maior a spus la audierea din forul parlamentar că a avut o discuție cu fostul președinte ANI Horia Georgescu despre o funcție de ministru sau comisar european, informează Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Planta care vindecă tumorile şi bolile de ficat. Se găseşte şi în România

„Legat de posibilitatea ca dl Horia Georgescu să fie ministru într-un cabinet sau într-un viitor cabinet George Maior, dl Horia Georgescu ne-a relatat că a existat o asemenea discuție, că era o posibilitate să fie propunere de comisar european pentru justiție sau propunere de ministru. Dl George Maior a spus ca era o propunere pentru comisar european, cred, și o variantă de ministru, că a avut discuții pe acest subiect", a declarat, marți, Claudiu Manda, după audierea lui George Maior.

Potrivit șefului comisiei parlamentare de control a SRI, Maior a negat că l-ar fi trimis pe Georgescu să facă lobby la Bruxelles pentru fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi.

„Legat de afirmația pe care a făcut-o dl Horia Georgescu în fața comisiei, că a fost rugat de mai multe persoane, inclusiv de dl Maior, să mearga la Bruxelles să se întâlneasca cu partenerii de acolo, cred că era vorba de cei de la MCV, și să le confirme că dna Kovesi este o persoană care va continua lupta împotriva corupției, dl Maior a negat că a avut o asemenea discuție sau l-ar fi rugat în acest sens", a precizat Manda.

CITEȘTE ȘI: Trei pași esențiali pentru a-ți îmbunătăți memoria pe termen scurt .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.