Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre ce a făcut Elena Udrea în pușcărie de 1 mai: A fost UMILITĂ

udrea

Elena Udrea a fost mutată în Penitenciarul Târgșor, acolo unde va sta în arest preventiv până când va fi eliberată. De 1 mai, Udrea a fost umilită în penitenciar. Povestește chiar prietena ei Ruxandra Dragomir, care a fost în vizită la Udrea.

Citește și: Ce pericole o pândesc pe Elena Udrea în pușcărie

”Mă întreb câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă.

Pentru prima dată când am mers la ea, am simţit că într-adevăr îi este greu şi toate aceste nedreptăţi colosale m-au făcut să am un nod în gât pe parcursul celor aproape două ore petrecute împreună.

Citește și: Cum sunt spălate pe creier deţinutele la Târgşor/FOTO

Nu am putut vorbi decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând. De parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană. A fost degradant şi dezumanizant.

Citește și: PROTESTE de amploare împotriva lui Victor Ponta sunt anunțate duminică în toată țara

Mă bucur că mama Elenei nu a venit şi nu a văzut-o pe fata sa în această situaţie foarte dificilă. Niciun părinte nu ar trebui să-şi vadă copilul într-o asemenea ipostază, mai ales că vorbim de un om nevinovat, pentru că procesul nici măcar nu a început. Mă gândesc la toţi cei care joacă la alba-neagra destine şi vieţi...

Mâncarea pe care i-am dus-o Elenei ne-a fost controlată gram cu gram şi ne-am întors acasă cu mai mult de jumătate din câte voiam să-i dăm. Nici măcar o prăjitură nu am reuşit să-i lăsăm, de 1 Mai, pe motiv că are cremă. Nişte prune uscate s-au transformat şi ele într-un produs interzis, iar apa a fost verificată şi ea sticlă cu sticlă.

Elena ne-a povestit de condiţiile din penitenciar, de faptul că nu are acces la dosar şi că nu-şi poate suna avocaţii sau familia până marţi, când are contestaţia la prelungirea măsurii de arestare preventivă. Într-o asemenea situaţie, cu atâtea piedici şi oprelişti, ce speranţe poţi să ai dacă nu ţi se permite nici măcar să-ţi aperi cauza?

Acest regim de penitenciar pentru un om care nu a fost condamnat este o crimă împotriva tuturor drepturilor şi libertăţilor umane.

I-am transmis mesajele voastre Elenei şi ele au fost, cu adevărat, singura rază de soara într-o zi care pentru noi şi ea a fost, altfel, extrem de mohorâtă. Un veritabil purgatoriu.”, spune Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.