Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre 'CONACUL' de la Belina - Unul dintre paznici a rupt tăcerea privind construcția de pe insulă

https://www.foxcrawl.ro/
Insula belina

Unul dintre cei șapte paznici și foști paznici ai insulei Belina, audiați, marți, ca martori la Tribunalul București a explicat în detaliu judecătorului cum arată construcția care era la nivel de șantier în lucru la momentul la care el lucra acolo.

„Până în 2014 patrulam pe insulă. La postul 1 erau barăcile care sunt și acum. La postul 2 era o construcție neterminată, șantier, cabană...”, a început declarația bărbatul

„Ce înțelegeți prin șantier??” l-a întrebat curios magistratul. „ Clădirea era ridicată dar nu terminată. Era la roșu. Avea plasă de aia verde pe ea. Era fără finisaje. Ulterior ea a fost terminată. Cred ca după 2015.”, a mai povestit martorul.

Acesta a povestit că imobilul cu etaj era îngrădit iar paza nu avea acces în curtea clădirii.

Citește și: Noi martori vor povesti la Tribunal ce se petrecea cu insula Belina în era Liviu Dragnea - Dosarul fostului vicepremier Shhaideh are termen în plin protest

„Noi practic păzeam doar exteriorul. Cheile stăteau la administratorul de dinainte.  Clădirea era îngrădită. Nu puteam intra în curte. Au fost situații când ni s-a spus să nu mergem la postul doi. O dată sau de două ori. Nu ni s-a spus de ce sau altceva”, a mai arătat paznicul.

Bărbatul a povestit totodată și ce a putut vedea prin geamurile acestei construcții cu etaj plasată pe terenul insulei Belina.

„Când se întâmpla asta patrulam pe afara insulei. Am observat în interiorul clădirii doar ce se putea vedea de pe geam. Mobilier simplu. Niște dulapuri, un cuier, scări de lemn. ... . Este curent. Că nu se stă pe întuneric.”, a mai mărturisit martorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.