Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre Donald Trump: Omul care îl cunoaște cel mai bine a rupt tăcerea

time.com
donald trump

Donald Trump nu ar fi dorit cu adevărat niciodată să devină preşedinte şi candidatura lui ar fi fost doar o provocare care a căpătat o amploare la care nici el nu s-a aşteptat, opinează cunoscutul regizor şi documentarist american Michael Moore, unul dintre cei mai acerbi contestatarii ai lui Trump, potrivit Slate.fr.

Mitingurile, show-urile televizate, provocările repetate nu sunt decât o faţadă, un delir generalizat. Ceea ce Trump dorea înainte de toate era să-şi renegocieze în condiţii mai bune contractul de prezentator la emisiunea de telerealitate "The Apprentice" la care participase din 2004 până în 2015. Ea a făcut furori în SUA, transformându-se ulterior în "The Celebrity Apprentice" şi foarte curând în "The New Celebrity Apprentice".

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

Cel puţin aceasta este teoria bizară pe care o avansează Michael Moore, documentaristul angajat deschis în campania anti-Trump. Realizatorul producţiilor "Bowling for Columbine" şi "Fahrenheit 9/11" a postat deja editoriale de o ironie acerbă pe site-ul său în care dădea ca exemple "cinci motive pentru care Trump va câştiga", calificându-l pe candidatul republican drept "clovn periculos cu jumătate de normă şi sociopat cu normă întreagă".

În noua sa scrisoare intitulată "Donald Trump îşi sabotează în mod deliberat propria campanie?", Moore îşi continuă tirul împotriva acestuia: "Trump era nemulţumit de contractul său în calitate de prezentator şi star al programuliui NBC "The Apprentice" (şi "The Celebrity Apprentice" ). Într-un cuvânt, el voia mai mulţi bani. El lăsase deja să se înţeleagă că s-ar putea prezenta la alegerile prezidenţiale cu ideea că aceasta l-ar face mai puternic pentru a negocia, dar - ca magnat în afaceri autoproclamat - el ştia că doar vorbele nu servesc la nimic. Acţiunea este singurul lucru care ar acapara atenţia acestor mici nemernici".

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

Potrivit lui Michael Moore, Trump a fost pur şi simplu depăşit de mascarada pe care a iniţiat-o pentru a atrage atenţia producătorilor jocului său televizat. Strategia lui s-a dovedit atât de eficientă, încât s-a trezit prins în propria capcană. Ceea ce ar explica - se amuză realizatorul - "cele 13 luni de comentarii rasiste, sexiste şi stupide sau subînţelesurile privind posibilitatea unui asasinat al lui Hillary Clinton de către adepţii portului de arme".

"Dar, continuă Moore, săptămâna trecută, expresia feţei lui Trump spunea explicit ceea ce acesta gândeşte de fapt în sinea lui: 'Detest toate astea! Vreau doar să revin la emisiunea mea', numai că este prea târziu".

Citește și: S-a dovedit științific: Cum îți afectează pornografia viața

Atunci, conchide Michael Moore, Trump a găsit altă soluţie pentru a ieşi din această belea fără să treacă drept un perdant: să treacă drept nebun, precedând pasul înapoi pe care ar urma să-l facă înainte de 8 noiembrie.

"Poate că prăbuşirea din aceste ultime săptămâni nu este un accident. Poate că aceasta face parte din noua sa strategie pentru a fugi de o campanie pe care, în orice caz, el nu a dorit niciodată să o ducă până la capăt", opinează cineastul, informează agerpres.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu, topless și cu fundul la vedere: Ce poze și-a pus diva / 18+

Ultima problemă pentru Donald Trump, NBC a ţinut să întrerupă orice contact cu candidatul în vara anului 2015 după afirmaţiile considerate ofensatoare ale acestuia despre imigranţii mexicani. Dacă teoria lui Michael Moore este corectă, milionarul va trebui să găsească altă metodă pentru a se relansa în acest domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.