Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre fosta şefă antimafia, Alina Bica, după accidentul de mașină: 'Are leziuni la coloana vertebrală'

alina bica

Afirmaţii extrem de grave despre fosta şefă antimafia care ar fi fost victima unui atentat. Totul s-ar fi întâmplat la Londra. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, avocata Maria Vasii, spune că înainte de a ajunge în Costa Rica Alina Bica ar fi fost victima unui aşa zis accident rutier care ar fi semănat cu un atentat la adresa ei.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

"Surse din sistemul judiciar au lansat aceste informaţii. Doamna Bica atunci când a depus la Înalta Curte acele înscrisuri medicale, ar fi fost implicată într-un accident de circulaţie care nu a fost accident de circulaţie. Accidentul a avut loc în Londra, apoi nu a mai vrut să vină în ţară. Are leziuni la coloana vertebrală. E de văzut ce mesaj a primit în urma acelui accident. Ar fi şi mai grav dacă are alte variante cu privire la persoanele implicate. A ales un alt stat şi nu România. Mă aştept ca oamenii responsabili din această ţară să ia atitudine. Nu este normal să se simtă singură şi abandonată", a spus Vasii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.