Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre nunta anului, cu '7000 de invitați': 'Băsescu și Udrea nu mi-au dat bani...'! Ce sumă colosală au strâns mirii

basescu udrea

În weekend-ul recent încheiat, a avut loc, în Maramureş, o nuntă ca-n poveşti. Lucian Morar, primarul din Ulmeni, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, interpreta de muzică populară Ioana Pricop. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica “Sfânta Treime”, iar petrecerea s-a desfăşurat în şapte locaţii diferite.

Evenimentul a fost unul absolut impresionant. Conform unor surse Cancan.ro, cele aproximativ 1.300 de persoane care s-au strâns în cele şapte locaţii au “vărsat”, în total, în jur de 150.000 de euro.

Citește și: Un fost ministru al Sănătății demontează anunțul lui Dragnea privind finanţarea tratamentelor răniţilor din Colectiv: 'Ce an este precizat aici?'

La nuntă au participat inclusiv Traian Băsescu şi Elena Udrea. Cei doi n-au dat ”plicul”, oferindu-le, însă, mirilor două cadouri de suflet. Lucian Morar şi Ioana Pricop au fost foarte impresionaţi de gest. Şi au rămas cu o amintire de neuitat. Fosta blondă de la Cotroceni a venit la petrecere fără logodnicul Adrian Alexandrov, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze. A dansat inclusiv cu Ionuţ Andrei Rednic, un consilier parlamentar care provine dintr-o familie foarte bogată.

”Duminică a fost ospăţul miresei! Da, într-adevăr domnul preşedinte Traian Băsescu a fost la nunta noastră. M-a bucurat enorm că a venit. Nu mi-a dat bani, ci cadou. Cel mai frumos şi important cadou a fost prezenţa lui alături de mine şi Ioana în ziua nunţii noastre. Cadoul material este unul special şi foarte frumos. Şi doamna Elena Udrea mi-a dat tot un cadou. Nunta a ţinut până dimineaţa, iar duminică a urmat ospăţul miresei, la care au participat o parte din invitaţii la nuntă. Nu, domnul Băsescu nu a rămas la ospăţ pentru că a trebuit să meargă în Republica Moldova, pentru a participa la Congresul Tinerilor din Partidul Unităţii Naţionale”, a declarat primarul Lucian Morar pentru Cancan.ro.

Citește și: Calculele au fost FĂCUTE! Cu cât va crește, de fapt, SALARIUL MINIM și cât va mai achita angajatorul la stat

Altfel, potrivit unor surse din anturajul primarului din Ulmeni, acesta le-ar fi promis localnicilor că va construi un pod peste Someş, din banii strânşi la nuntă. În prezent, sunt două poduri, dar la mare distanţă unul de altul, astfel că trecerea de pe un mal pe celălalt al râului se face numai cu bacul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.