Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre primarul interimar al Capitalei

Stefanel Dan Marin

Ştefănel Dan Marin, noul primar interimar al Capitalei, s-a aflat timp de două luni, într-o situaţie inedită, într-o relaţie superior-subordonat cu el însuşi. În perioada 8 iulie 2015 - 14 septembrie 2015, actualul interimar a fost angajat al RADET, în funcţia de şef serviciu. În acelaşi timp, acesta a fost şi membru al Consiliului General al Municipiului București, instituţie în subordinea căreia funcţionează RADET.

Cunoscut ca un apropiat al lui Vanghelie, primarul interimar Ştefănel Marin, ales consilier general pe listele PPDD, actual membru UNPR, a avut o ascensiune fulminantă. Interesant e şi faptul că acesta s-a pregătit din timp pentru a prelua funcţia de primar general al Capitalei. Astfel, deşi numirea sa depinde de votul consilierilor generali de pe 15 septembrie, Ştefănel Marin şi-a încheiat relaţiile cu RADET încă de pe 14 septembrie.

Vezi şi: EXCLUSIV - STS, evaziv în cazul Oprescu: Totul a fost legal

Salariul pe care l-a avut la RADET este considerat secret. Într-un răspuns la o solicitare formulată de stiripesurse.ro, Biroul Comunicare RADET a precizat: "Dl. Marin Ştefănel Dan a fost salariat în cadrul RADET Bucureşti în funcţia de şef serviciu în perioada cuprinsă între 8 iulie 2015 şi 14 septembrie 2015. Vă facem precizarea că, veniturile obţinute în perioada în care a fost salariat al regiei autonome vor putea fi consultate din declaraţia de avere a Dlui. Marin Ştefănel Dan."

Ştefănel Marin are două apartamente în Bucureşti, o casă în Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, două terenuri şi trei maşini, iar în afară de salariul de consilier general şi cel de angajat RADET, a obţinut venituri din funcţia de director administrativ la firma sa şi din închirierea unor imobile. Acesta s-a născut pe 19 iulie 1976, în Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii Bucureşti în 1999. Înainte de a ocupa funcţia de consilier general, Ştefănel Marin a fost director comercial la SC Carry On Invest SRL. Marin este acţionar cu 95% la SC Marvel Solutions SRL Bucureşti, unde a ocupat funcţia de director administrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.