Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre protestatarul bătăuș din Piața Victoriei. Cine este agresorul bătrânului de 71 de ani

captura Youtube
batran batut protest

Un incident șocant s-a petrecut sâmbătă în Piața Victoriei, la câțiva pași de sediul Guvernului. Un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici dure.

Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei. În urma incidentului, protestatarul bătăuș s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Potrivit Antena3, protestatarul bătăuș nu este la prima abatere. Acesta are în palmares opt amenzi pe Legea 60 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice și un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

Declarații incredibile ale celui care l-a bătut pe bătrânul de 71 de ani în Piața Victoriei: 'A fost o reacție bărbătească - de la bărbat la bărbat' - VIDEO

De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, protestatarul Sandu Matei, ironie sau nu, este un asistat social. Potrivit surselor citate, agresorul Sandu Matei s-a pensionat în anul 2006, după o vechime în muncă de 5 ani, pe caz de boli diverse: astm, tahicardie, tulburări de personalitate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.