Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre relația dintre Alina Bica și Emil Boc

alina bica

Alina Bica a avut o relație foarte strânsă cu fostul premier Emil Boc! Sunt dezvăluirile explozive făcute de fosta colegă a Alinei Bica, judecătoarea Lidia Barac, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției în perioada 2010 – 2012.

Lidia Barac a fost colegă cu Alina Bica la Ministerul Justiției, care în ianuarie 2009 a devenit secretar de stat în acest minister. “În ultimele nouă luni de mandat, Alina Bica a stat mai mult la Guvern”, a precizat judecătorul Lidia Barac, care a vorbit și despre relația pe care avut-o cu fosta șefă a DIICOT.

“Am găsit-o pe Alina Bica în minister, dumneaei coordona direcția de avizare a actelor normative și relația cu Guvernul, fiindcă dânsa fiind procuror era mai aproape de executiv. În perioada cât eu am fost în minister, aproape doi ani și cinci luni, noi nu aveam timp de discuții, fiecare știa ce parte are, eram doar doi secretari de stat. Părea o persoană foarte implicată, în ultimul an cel puțin am văzut-o foarte puțin și eu și domnul ministru întrucât a fost solicitată foarte mult de premier, mai mult la Guvern a fost”, a precizat fostul secretar de stat în Ministerul Justiției pentru pressalert.ro

Vă reamintim că în perioada în care Alina Bica a fost secretar de stat, premier era Emil Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.