Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre ultimele zile de viaţă ale lui Radu Câmpeanu: 'Se retrăsese'

Radu Campeanu

Viaţa politică din ţara noastră a fost zguduită în această seară. Unul dintre marii liberali din istorie, Radu Câmpeanu a încetat din viaţă la vârsta de 94 de ani. Retras din viaţa politică de foarte mult timp, Câmpeanu a încetat din viaţă în anonimat.

Alte detalii aici: A murit Radu Câmpeanu

Actualul preşedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a vorbit despre prietenul său, Radu Câmpeanu şi a făcut dezvăluiri despre ultimele zile de viaţă ale acestuia. "Nu mai urmărea viaţa politică. Se retrăsese. Poate, in mintea lui era ceva, dar îl interesa foarte putin ce se intampla in partid. Era afectat din cauza stării lui de sănătate. Vom vedea. Vom lua în seamă ce facem. El e preşedinte fondator. Avea toate distincţiile pe care le merita.

E o mare pierdere pentru partidul nostru. A fost un simbol al liberalismului încă din timpul tinereţii, noi ne-am cunoscut atunci în tinereţe şi am rămas alături până la sfârşit, vom rămâne împreună ca simbol al fostului tineret şi al adevăraţilor liberali brătienişti.

Sunt întristat foarte mult de această veste. Ştiam că nu este într-o stare bună, cauză din care, în ultimii doi - trei ani, nu a mai participat activ la viaţa politică. S-a retras, alături de băiat, să se îngrijească de starea sa de sănătate. (...) România pierde încă o personalitate care nu mai apare, din păcate, în zilele noastre, o personalitate care nu a dezamăgit pe nimeni. A pătimit ca liberal făcând ani grei de închisoare.A fost un prieten bun. Ne-am înţeles foarte bine. Nu era un om accesibil, dar când îşi deschidea sufletul se vedea că are o puternică bogăţie sufletească.

Nu pot să spun decât Dumnezeu să-l odihnească!, că prea odihnit nu a fost el în viaţa lui şi trebuie să-l aşezăm în locul de onoare pe care îl păstrăm marilor conducători liberali.", a spus Mircea ionescu Quitus pe B1TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.