Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din ACL: Cum operează o 'echipă de racolare' PSD

Unii dintre primarii PDL curtati de PSD dezvaluie ca primari comunali şi oameni cheie din instituţii ale statului au format „echipa de racolare” a PSD.

„La PSD asta e regula, fiecare membru PSD, în funcţie de poziţia pe care o ocupă în partid, trebuie să racoleze, să crească partidul”, a susţinut primarul PDL din Andrieşeni (judetul Iasi), Maricel Turcu, citat de presa locala.

Acesta a explicat că, în primă instanţă, PSD a încercat să-l ademenească cu promisiuni de sprijin financiar. În cazul Andrieşeni, această metodă nu a funcţionat, iar, conform edilului, s-au abătut asupra lui „presiuni şi ameninţări”.

„Văzând că nu cedez la presiuni, ce-au spus? Hai călare pe prefect. Domnul prefect mă invită la domnia sa pe motiv că nu aş fi pus eu în aplicare o sentinţă civilă. Ăsta a fost pretextul. Eu m-am dus pregătit să vorbim despre dosarul respectiv. Recunosc, nu a spus cu guriţa lui, aşa, treci la PSD, dar, în schimb, tu trebuie să taci din gură (...), trebuie să munceşti, mai răspunde la telefoane - eu din cauza presiunilor nu am mai răspuns la telefoane. Ne-am urat succes în activitate şi am plecat. Cum am ieşit de acolo m-a luat în primire domnul Cristi (Cristian Stanciu, n.r.) şi am văzut care e mersul. Hai totuşi să vedem ce facem, nu vii? El tot îmi spunea că domnul Ponta iese preşedinte...Dacă iese Ponta preşedinte, de ce simţiţi nevoia să vă faceţi obligaţie şi pentru mine?”, a precizat Turcu.

Dan Cârlan: „Un nesimţit!”

Prefectul Dan Cârlan a exclus orice implicare în „campania de racolări” şi l-a catalogat pe Turcu drept „nesimţit”. „Este cel mai mare nesimţit. Eu am încercat să-l ajut”, a spus Cârlan. Prefectul a adăugat că amenda a fost aplicată în contextul unor nereguli în aplicarea unei decizii a instanţei date încă din anul 2008, în contextul în care edilul nu a dus la bun sfârşit împroprietărirea unui cetăţean.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.