Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din interior: atac neașteptat la centrul de comandă al PSD

psd

Analiza de după alegeri ne aduce o serie de informații interesante, mai ales din tabăra învinșilor, a celor de la PSD. Deputatul PSD, Mădălin Voicu, susține că echipa de strategie din jurul lui Victor Ponta a fost una extrem de slabă.

”"Eu nu ştiu să fac analize atât de riguroase, cum ştie domnul Pieleanu. Eu o să vă spun ce s-a întâmplat în PSD şi în toată perioadă asta de campanie. Nu am niciun motiv să am reţineri, nu vreau să menajez pe cineva. Eu cred că echipa de campanie a lui Victor Ponta a fost una mediocră şi când spun asta trebuie să vă aduc aminte de ce a zis tata: Decât să fii mediocru, mai bine să fii idiot. Eu târziu am înţeles această pildă a lui tata. Acum le constat. Eu cred că echipa lui Victor Ponta nu a fost una reuşită. Şi nu mă refer la Liviu Dragnea. Acolo e partea lucrativă. Nu vă ascund că eu lui Victor Ponta, de doi ani de zile, îi dau cel puţin două recomandări pe zi. Nici dacă eram gagică nu cred că făceam asta.", a spus Mădălin Voicu, la Antena 3.

Referitor la unul dintre reproșurile care i s-au adus lui Victor Ponta și anume că ar fi arogant, Mădălin Voicu susține că este o mare eroare.

”Eu îl cunosc pe acest om de când era la TSD și chiar dinainte. Victor Ponta nu este arogant, ba chiar este un om cu bun simț și inteligent. Problema a fost că Victor Ponta a stat mai mult pe lângă diverși care îi șopteau toată ziua ce fel de atitudini publice să adopte. Chiar și Liviu Dragnea se plângea că Victor Ponta venea foarte rar la centrul operativ de campanie. Victor Ponta a fost sfătuit să fie mai ofensiv, mai ales că Iohannis e moale”, a mai precizat Mădălin Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.