Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din interiorul PNL - Cine ar putea fi viitorul ministru al Sănătății

www.agerpres.ro
ministerul sănătății

Preşedintele organizaţiei PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat, joi, că deputatul liberal Viorica Cherecheş ar putea fi propusă în funcţia de ministru al Sănătăţii în viitorul guvern care ar putea fi format de actuala opoziţie potrivit Agerpres.

"Da, poate fi o propunere viabilă (Viorica Cherecheş n.red.), alături de alte nume care ar putea fi avansate de PNL. Doamna deputat ar putea fi propusă ca şi viitor ministru al Sănătăţii, nu exclud acest lucru", a spus Ionel Bogdan.

Deputatul liberal, mama actualului primar băimărean Cătălin Cherecheş, este membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor. Înaintea ocupării funcţiei de parlamentar, aceasta a fost o lungă perioadă managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din municipiul Baia Mare.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

De asemenea, preşedintele PNL Maramureş a anunţat în aceeaşi conferinţă de presă că nu exclude să candideze pentru primăria municipiului Baia Mare sau pentru preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2020.

"Nu exclud să candidez pentru primăria municipiului Baia Mare. De ce nu? (...) sau pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş", a spus Ionel Bogdan.

Preşedintele PNL Maramureş a mai afirmat că viitorii candidaţi liberali care urmează a intra în competiţia alegerilor locale de anul viitor din judeţ vor veni în faţa comunităţii cu proiecte viabile, care pot fi realizate şi pot contribui la dezvoltarea economiei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.