Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din pușcărie: Ce a pățit Matteo Politi, esteticianul cu 8 clase al vedetelor din România - VIDEO

Inquam Photos - Octav Ganea
Inquam Matteo Politi

După aproape 4 luni de stat în arest, Matteo Politi rupe tăcerea și spune tot adevărul. Tot ce nu s-a știut despre el, cum a ajuns să opereze, cine l-a adus în România și mai ales ce urmează să facă că să-și continue viață.

După 4 luni de stat în arest și nopți în care nu a dormit, Matteo Politi s-a hotărât să mărturisească, de fapt, care este adevărul cu viața lui. Matteo Politi susține că știa că funcționează în perfectă legalitate și a fost complet șocat atunci când Poliția de Frontieră l-a prins la Curtici.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui

„A fost foarte rău în arest preventiv, am fost 4 luni...Nu este simplu. M-a schimbat mult. Nu înțeleg ce s-a întâmplat pentru că intentia mea...6 februarie, am apărut în presă, am auzit știrile și am fost șocat pentru că a fost la fel, știre...ce a fost în trecut, în Italia, acum 10 ani. Am fost șocat. Când am fost în Curtici, Poliția de Frontieră mi-a cerut pașaportul, l-am dat, l-au controlat, după au plecat, iar după 1 minut, 2 minute s-au întors și mi-ai zis: Tu ești Matteo Politi? Mi-au zis să aștept un pic, că trebuie să vorbească cu șeful lor. Mi-a zis poliția să stau aici, nu pot merge afară pentru că în București este un mandat de aducere și tu e nevoie să aștepți aici, poliția vine din București aici, după mergi cu ei în București. Mi-au pus cătușele, am fost așa în mașină, după am fost la secția 4 toată presa, toată televiziunea, nu am înțeles nimic” a spus Matteo Politi.

În perioada în care a fost arestat, Matteo Politi a experimentat tot felul de stări, de care cu greu își aduce aminte.

Citește și: Atenție! Noul consilier al lui Dăncilă propune concedieri în sectorul bugetar

„Este traumatizant. M-am rugat mult, 4 luni. I-am cerut lui Dumnezeu iertare, ajutor, pentru păcate. M-am considerat vinovat pentru că nu am controlat, nu am făcut nimic, am crfeazut în persoane. Am crezut în persoane, toată viața mea...Și eu am plătit.”, a spus el la Antena Stars.



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.