Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din şedinţa PSD: Dragnea, dezlănţuit la adresa lui Tăriceanu. Liderul ALDE a intervenit pentru Tudorel Toader (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de vineri, 22 septembrie, a avut multe momente tensionate. Dincolo de discuţiile aprinse dintre participanţi, membrii CEx au lansat atacuri şi la partenerii de alianţă. Însuşi Liviu Dragnea l-a criticat în termeni duri pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Liviu Dragnea l-a criticat pe Tăriceanu pentru că preşedintele ALDE l-ar "ţine în braţe" pe Tudorel Toader. Preşedintele Senatului l-ar fi rugat pe Dragnea să nu îl schimbe pe ministrul Justiţiei. Preşedintele PSD a anunţat însă că Toader va fi remaniat în prima săptămână după referendum, pentru că se opune amnistiei şi graţierii. Dragnea a reiterat faptul că Toader ocupă un loc al PSD în Executiv.

Dragnea l-a acuzat, în lipsă, pe Tăriceanu că a blocat şi legea offshore, după ce s-ar fi întâlnit cu oameni din industrie. Pe de altă parte, amnistia fiscală ar fi fost blocată la nivelul Secretariatului General al Guvernului, condus de Andreea Lambru, susţinută de ALDE. În acest context, Dragnea anunţat că Toni Greblă a acceptat să preia funcţia deţinută de Lambru. Viorica Dăncilă a aflat acest lucru chiar în CEx, iar Dragnea a anunţat-o că luni are programată o întâlnire cu Greblă.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor: Gestul zilnic prin care te expui la multe afecțiuni grave

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.