Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din SUBTERANELE PSD: Ghiță i-a făcut mult rău lui Ponta. Suna și dădea ordine

sebastian ghita ancheteonline.ro

În măruntaiele PSD e fierbere mare, după ce familia premierului Victor Ponta a fost ”vizitată” de procurorii DNA. Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, dezvăluie faptul că Sebastian Ghiță se credea șeful informal al PSD și suna la oamenii din teritoriu pentru a le da ordine, profitând de cunoscuta relație apropiată cu Victor Ponta.

"Eu nu m-aş grăbi să-l asociez acum pe Victor Ponta de ce se întâmplă în dosar. E un dosar care azi a izbucnit, nu avem foarte multe informaţii. Ponta este cel care i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plece din PSD, ceea ce a fost o decizie pe care am salutat-o cu toţii", a declarat Cătălin Ivan, marţi seara, la Realitatea TV. 

În opinia europarlamentarului, Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD, "i-a făcut permanent foarte mult rău" lui Victor Ponta în partid.

"Cert e că acest Sebastian Ghiţă i-a făcut permanent foarte mult rău lui Victor Ponta şi din punct de vedere politic, şi aici mă refer în partid. Relaţia lui Victor Ponta cu mulţi lideri ai partidului din teritoriu s-a înrăutăţit din cauza lui Sebastian Ghiţă, care suna şi ameninţa, se comporta ca un fel de stăpân. Parcă îşi cumpărase partid. Sebastian Ghiţă se comporta ca şi cum noi eram angajaţii lui de la una dintre firme. Faptul că a fost dat afară din partid de Victor Ponta a fost o decizie de salutat. Sebastian Ghiţă e un personaj peste tot, unde se întâmplă ceva rău este şi Sebastian Ghiţă", a completat europarlamentarul PSD. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.