Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive: SRI 'VEGHEAZĂ' cu super-aplicația care sparge conturile de email și socializare! De ce 'controversată' companie e produsă

www.profit.ro
SRI

Serviciul Român de Informații a pornit două licitații în urma cărora dorește să cumpere o aplicație software și un echipament IT pentru analiza echipamentelor utilizate în comunicații, dar și a datelor rezultate din exploatarea în cloud a conturilor de email și de socializare.

Astfel, SRI vrea să se doteze cu Cellebrite Cloud Analyzer, un software pentru analizarea datelor rezultate din explotarea în cloud a conturilor de email și de socializare, precum și un sistem tehnic de analiză a echipamentelor utilizate iîn domeniul comunicațiilor (Cellebrite UFED 4PC sau echivalent), anunță Profit.ro.

Citește și: Scandal DE AMPLOARE la Academia de Poliție: Carmen Dan a trimis Corpul de Control al MAI peste conducerea instituției

Aplicația și echipamentul IT menționate anterior sunt produse de Cellebrite, o companie israeliană specializată în instrumente de analiză care permit agențiilor guvernamentale să spargă telefoanele mobile, acțiuni necesare pentru desfășurarea anchetelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.