Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive din penitenciar: Cum ar putea primi o nouă condamnare un celebru afacerist, în urma unei greșeli incredibile

inchisoare puscarie gratii

Probleme se țin scai de Ioan Neculaie. Închis de curând pentru doi ani, fostul patron al lui FC Brașov a folosit un telefon în detenţie, iar acest lucru l-ar putea costa scump.

Întâmplarea vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, afaceristul a fost condamnat la doi ani la inchisoare, din cauza nerespectării regimului armelor şi muniţiilor. De fapt, pentru această infracţiune a primit doar 6 luni de detenţie, dar cum mai avea o condamnare anterioară de 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, pedepsele s-au cumulat, iar Neculaie a fost încarcerat.

Citește și: Declarații în LACRIMI ale handbalistelor de la Națională, după ELIMINAREA de la Mondiale: 'Ne-am dorit mult să câştigăm'

Motivul pentru care Ioan Neculaie a ajuns a ajuns la închisoare este unul incredibil. Fostul proprietar al stegarilor a mers la o partidă de vânătoare şi a făcut pană cu maşina în pădure. Enervat de situație, omul de afaceri a tras cu arma în celelalte cauciucuri, iar oamenii din apropiere au chemat Poliţia.

Ajuns în închisoare, Neculaie a fost prins cu un telefon mobil la Penitenciarul din Giurgiu, luni, exact în ziua în care trebuia mutat la Codlea, anunță Fanatik.ro.

Citește și: Făcută 'ZOB' în timpul partidei România-Cehia! AVALANȘĂ de acuze! 'RUȘINEE!'

O nouă infracţiune, care îl poate costa pe Neculaie, personaj care a mai fost arestat preventiv pentru 30 de zile în 2016, pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Conform legii, Ioan Neculaie poate fi sancţionat disciplinar prin sesizarea comisiei de individualizare în vederea schimbării regimului de executare şi sesizarea organelor de urmărire penală. Aşadar, îl paşte o nouă condamnare, pe fostul patron al Braşovului, acum, în prag de Sărbători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.