Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE - Posibil atentat sângeros la metroul din Capitală, dejucat de procurori

Facebook
metrou

Teroristul din Popești-Leordeni Rabee Khalil ar fi plănuit un atac sângeros la metroul din Capitală! Potrivit unei stenograme, teroristul din Popești-Leordeni ar fi mărturisit, într-o convorbire telefonică, cum plănuia să facă atentatul de la metrou. Acesta ar fi mărturisit unui amic că ar intenționa să se arunce în aer. ”Fac kamikaze și tăcem cu toții!”, se arată într-o înregistrare depusă la dosarul bărbatului, conform cancan.ro.

În aprilie, el a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru infracţiuni legate de terorism.

Niculae Bădălău face un anunț 'în premieră': 'Aceste materiale rare ne vor pune pe harta lumii'. Primele mine redeschise după '89

Rabee Khalil, susţin procurorii DIICOT, nu numai că se radicalizase, dar incepuse să facă propagandă în favoarea uneia dintre cele mai temute grupări jihadiste din lume: gruparea DAESH.

La exact un an de zile de la momentul în care Khalil Rabee Zoltan a fost ridicat de la locuința sa din Popești Leordeni, Curtea de Apel București a tranșat definitiv, din punctul său de vedere, că sentința este foarte clară.

A fost găsit vinovat de două capete de acuzare: pe de o parte că ar fi făcut propagandă pe Internet, pe de altă parte că ar fi participat la ședințe de instruire, în vederea utilizării materialelor explozive, motiv pentru care a primit pe de o parte doi ani de închisoare cu executare, iar pe de altă parte trei ani de închisoare cu executare.

Prin contopire, judecătorii au stabilit o pedeapsă de 3 ani și 8 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.