Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive - Sebastian Ghiță are un mandat de arestare emis ilegal

captura tv
sebastian ghita

Intr- o emisiune a postului RomaniaTV Sebastian Ghita a prezentat noi documente care arata abuzurile facute in cazul sau.

Practic mandatul de arestare din cazul Ghita a fost emis fara ca avocatii sai sa fie citati. Chiar daca judecatorul si grefiera stiau unde si cum sa-i citeze pe avocatii lui Ghita, printr-o manevra ilegala , la proces a fost adus un avocat din oficiu pe nume Parau Antonio Enache.

Judecatorul cazului, Gheorghe Casandrescu a acceptat cererea procurorului Onea si a dispus emiterea unui nou mandat de arestare pe numele lui Ghita. Surpriza a venit atunci cand, avocatul desemnat din oficiu sa-l apere pe Ghita, a fost de acord cu cererea procurorului si a pus concluzii in favoarea arestarii.

Iosif Buble: Mai mult decat atat, dreptul lui Sebastian Ghita de a-i fi comunicata decizia si dreptul de a contesta aceasta decizie in 3 zile a fost anulat 7 zile mai tarziu tot de acelasi judecator Casandrescu.

Motivarea anularii dreptului lui Ghita de a face apel a fost catalogata ca "eroare materiala".

Ghita a precizat ca va face plangere la Sectia de Investigare a Magistratilor impotriva judecatorului Casandrescu si a avocatului Parau pentru a se verifica daca si acestia faceau parte din Grupul Infractional Organizat al lui Onea si Negulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.