Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri HALUCINANTE ale fostului procuror Max Bălășescu: 'Marius Iacob, adjunctul DNA, mi-a cerut să arestez un om care nu era pe placul PDL'

Ultima Ora breaking news

Max Bălășescu, fost procuror, devenit cunoscut pentru dosarul vrăjitoarelor Oanei Zăvoranu, a făcut dezvăluiri și acuzații halucinante, marți seara, la România TV.

Bălășescu, cel care l-a acuzat pe actualul procuror general al României, Augustin Lazăr, că a intervenit într-un dosar pe care i l-a luat, a spus, la emisiunea lui Victor Ciutacu, că Marius Iacob, procuror DNA, cel care i-a fost adjunct Laurei Codruța Kovesi, i-a dat ordin să aresteze ”un om care nu era pe placul PDL”.

Citește și: Rareș Bogdan – intervenție explozivă! Atac dur la adresa lui Tudorel Toader

”Marius Iacob, cel care a fost adjunctul lui Kovesi la DNA, mi-a cerut să arestez un om care nu era pe placul PDL. Viorel Cerbu, procuror la DNA, care avea relații de prietenie cu Oana Zăvoranu, a fost folosit pentru a mă aresta. Sebastian Dobrescu este cămătarul lui Zăvoranu. Unul dintre procurori, care e în funcție, plasa bani. El a fost salvat prin arestarea mea. Banii se dădeau la țigani și apoi se luau cu camătă. Dădeau bani doar în Sectorul 1. Dobânda era 20-25% pe lună.”, a spus Max Bălășescu la România TV.

Citește și: Detalii neștiute! Ce venituri are Călin Nistor, noul șef DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.