Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri halucinante: Croația a șantajat pe față Austria. Ăsta este motivul pentru care ei au fost primiți în Schengen

schengen

Jurnalista Oana Stancu Zamfir a dezvăluit informații aflate de analiștii de top din Europa, conform cărora Croația a șantajat pe față Austria pentru a intra în Schengen. Concret, croații le-au promis gaze austriecilor, dacă vor fi primiți. În caz contrar, Austria ar fi urmat să piardă atât gazele, cât și orice contract mare pe infrastructură în Croația.

"Markus Haas, șeful departamentului de analiză AVInsite o companie de consultanță în domeniul informațiilor de afaceri și a riscurilor politice, cu sediul la Viena, citează surse la nivel înalt care spun că Nehammer a fost convins de croați cu două argumente

A primit asigurări că Austria va primi gazele naturale de la un terminal NG proaspăt inaugurat în Croația.

Ei bine, Croația, neșantajată ea cum am fost noi, potrivit acestei companii de consultanță, amenință că firmele austriece nu vor mai primi niciun mare contract de infrastructură în Croația.

Iată jocul la nivel înalt, așa se întâmplă în momentul acesta în raport cu Viena. Viena așa joacă, așa primește.

Noi, firmelor austriece le-am dat și pielea de pe noi, în România în aceşti ani. Dacă acum odată li s-a spus NU, pentru că pretențiile lor au fost aberante și au procedat așa cu România, și eu amintesc că ei au mers cu acest șantaj și la Băsescu în 2007.”, spune Oana Stancu Zamfir, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.