Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri și acuzații grave: Procurorul-şef al DNA Suceava, dosar abuziv pe numele unui șef DIPI

pixabay.com
diverse, politica

Sefa DNA Suceava, procuroarea Mihaela Mihai, a instrumentat un dosar de coruptie cu consecinta prejudicierii grave a reputatiei, sanatatii, averii si carierei profesionale a comisarului sef Cristian Macsim, sef al DIPI – Suceava, potrivit luju.ro. In anul 2014, imediat dupa ce a preluat sefia DNA Suceava, procuroarea Mihaela Mihai, i-a deschis un dosar penal sefului DIPI Suceava. Cristian Macsim. pe baza unui denunt facut de un martor din interiorul DIPI.

SCANDAL Gigi Becali a refuzat să-i dea bani fostului ginere al lui BĂSESCU: Poate voia FĂINĂ

In decembrie 2014, procuroarea Mihaela Mihai a ordonat o perchezitie la domiciliul comisarului sef Cristian Macsim. Pe baza unui simplu denunt al unui martor sub acoperire cu nume de cod “Florin”, procuroarea Mihaela Mihai a pus in miscare actiunea penala impotriva comisarului sef pentru sase infractiuni de abuz in serviciu si favorizare a faptuitorului si a dispus retinerea lui pentru 24 de ore. Seful DIPI Suceava, Cristian Macsim, a fost automat suspendat din functie. A fost dus la mandat de arestare.

Noi informații despre șefa DNA: 45% din doctoratul lui Kovesi este plagiat (GIP)


Judecatorii Tribunalului Suceava, iar apoi cei de la Curtea de Apel Suceava, au respins propunerea de arestare preventiva, semnaland faptul ca nu exista probe care sa sustina infractiunile retinute in sarcina ofiterului.

Urmare a deciziei Tribunalului Suceava, la data de 23 septembrie 2016, in dosarul 189/P/2014, procurorii DNA Suceava, Ciprian Mihai Morisca si Ciprian Ioan Mihai, au emis Ordonanta de clasare, prin care au inchis dosarul sefei lor, Mihaela Mihai, aflata in concediu post-natal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.