Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Gigi Becali a refuzat să-i dea bani fostului ginere al lui BĂSESCU: Poate voia FĂINĂ

fanatik.ro
gigi becali

Altădată prieteni la cataramă, între Gigi Becali și Traian Băsescu s-a consumat un nou episod de scandal. De această dată, cearta dintre cei doi l-a avut în prim plan pe fostul ginere al lui Băsescu, Bogdan "Syda" Ionescu.

Recent, Gigi Becali l-a somat pe Traian Băsescu, să nu mai aibă replici negative la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Iar, odată cu această „rugăminte“, au ieşit la iveală mai multe detalii, chiar despre fostul ginere al ex-şefului de stat, Bogdan „Syda“ Ionescu, care pare să fi picat drept victimă colaterală în scandalul celor doi „titani“.

Asta deoarece latifundiarul a povestit sâmbătă, într-o intervenţie televizată la RTV, că imediat după ce a ieşit din închisoare (mai exact la două luni de la acel moment) „Syda“ i-ar fi cerut suma de 7.000 de euro, pentru că a fost „implicat într-un accident rutier“. Acest favor l-a solicitat prin intermediul omului de încredere al lui Becali, nimeni altul decât şoferul acestuia, Ionuţ „Hagi“ Luţu, iar pe urmă această informaţie a ajuns şi la urechea şefului său.

Citește și: Dezvăluiri INCENDIARE: Cum sunt finanțate ILEGAL partidele politice

Becali a mai susţinut că ar fi acceptat să îi împrumute lui Bogdan Ionescu acea sumă, dar însă cu o mică condiţie: să meargă la notar să semneze un act înainte să dea din mână respectivii bani. „La două luni după ce am ieşit din închisoare, scumpul tău ginere mi-a cerut 7000 de euro pentru că avea nevoie că făcuse un accident de maşină. Syda, ginerele tău pe care nu îl mai ai acum. Dacă tu eşti aşa deştept, de ce nu avea şi ginerele tău 7000 de euro pentru că a făcut un accident de maşină? Cine eşti tu, bă? Eşti nimic. Asta eşti! Eu nu voiam să dau banii pentru nu ştiam exact pentru ce îi foloseşte, poate îi foloseşte pentru... făină, şi după aia dau de belele eu. Să semneze la notar că i-am dat banii împrumut, nu că i-am dat pentru cine ştie ce marfă. Ca să ştie şi Băsescu pe cine are în jur. Nu i-am dat niciun ban! El făcuse accident, voia bani de la mine, dar nu voia să ştie familia lui. Am zis că nu îi mai dau niciun ban“, a povestit Gigi Becali la RTV. Traian Băsescu recunoscuse la rândul lui, în direct, că nişte traficanţi de droguri ar fi reuşit să devină foarte apropiaţi de familia lui, dar nu cu intenţii pozitive. "Un supervestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Mai slobodă era la acea vreme cea mică, încă mai umbla prin discoteci. Şi atunci exista pericolul să-i pună cineva un pacheţel cu cocaină, cu droguri în buzunar, pentru compromitere", a spus fostul președinte, conform Cancan.ro.

Acuzat de latifundiarul din Pipera că i-a cerut suma de 7.000 de euro, fostul soţ al Elenei Băsescu a ripostat extrem de dur la adresa acestuia. „Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de două ori în viaţa mea în locuri publice. Prima oară, la Revelionul trecut, la Hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Eram cu Elena şi cu toată familia mea, iar el ne-a apărut în faţă, ne-am salutat reciproc, ne-am urat cele bune de Anul Nou şi atâta tot! A doua oară, l-am văzut în vară, pe plaja de la Caelia din Mamaia. Atunci, nici nu am vorbit“, a declarat Bogdan Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.