Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare ale Antenei 3: Sute de milioane de euro au dispărut fără urmă

bani teanc

Sute de milioane de euro dispăruţi fără urmă. O schemă incredibilă care a dinamitat România într-un jaf fără precedent. Antena 3 a făcut dezvăluiri incendiare despre milionarul Ovidiu Tender.

Citeşte şi: Planul secret de război al americanilor împotriva Rusiei: Se antrenează în peşteri secrete / FOTO

Sute de milioane de euro au dispărut printr-o uriașă inginerie, prin ceea ce au descoperit unii că poate să fie exploatarea mecanismului insolvenței în folos propriu. O procedură care de altfel e normală în orice stat, în orice economie capitalistă a devenit în România sursa unei uriașe operațiuni murdare. Sunt companii în această țară care trăiesc de ani de zile în procedura aceasta e insolvenței făcând concurență neloaială celorlalți care își plătesc onest taxele. Ovidiu Tender, unul dintre cei mai bogați români, se numără printre pionerii care s-au instalat în Africa. A luat bucăți dintr-u continent - mai întâi ca să le exploreze, apoi ca să le exploateze, pe urmă ca să le trateze ca pe propria sa moșie.

Vezi şi: Sute de milioane de euro pierduţi de ţara noastră: Anunţ îngrijorător al guvernului

Țări extrem de sărace, cu guverne incredibil de corupte, foarte ușor de cumpărat. Ovidiu Tender a devenit marele stăpân al Africii. În țară însă, grupul său de firme a reușit o performanță greu de cuprins cu mintea. Un număr impresionant de firme în insolvență sau firme radiate, totul pe baza unui mecanism diabolic. Unele dintre aceste firme intră în insolvență deși ele sunt acționar într-o altă firmă care și ea intră în insolvență. Și tot așa, într-un domino al datoriilor care se volatilizează, anunţă Antena 3.

Vezi şi: PSD se pune bine cu patrioţii: Ce proiect de lege au iniţiat social-democraţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.