Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare ale lui Mircea Lucescu: Cel mai greu moment al carierei

www.gsp.ro
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a oferit un amplu interviu pentru cunoscutul cotidian spaniol Marca. "50 de minute a durat interviul, cel mai lung din cariera sa", dezvaluie spanioli, care il numesc "Alex Ferguson al Estului" pe tehnicianul roman. "E incredibil ca antrenez intruna de 40 de ani, fara nici macar un an de pauza. Cea mai mare performanta? Cu siguranta castigarea Cupei UEFA, dar si triumful cu Real Madrid din Supercupa Europei", a declarat Lucescu pentru Marca.

Lucescu a vorbit apoi despre perioada petrecuta la Sahtior Donetk si de ce a ales sa dea curs ofertei de la Zenit, in vara anului trecut. "Cand am ajuns la Donetk am crezut ca voi ramane un an sau doi si s-au facut 12. A fost o perioada extraordinara, in care am castigat de 8 ori titlul, 6 Cupe ale Ucrainei, o Cupa UEFA... Am decis sa plec deoarece in ultimii doi ani am jucat numai in deplasare, mereu in zbor, departe de casa, fara fani...", a precizat antrenorul roman ajuns la 71 de ani.

Cel mai greu meci din cariera sa? Cel impotriva fiului sau, Razvan: "N-a mai fost vazut asa ceva. A fost atat de greu sa pregatesc acea partida, incat m-am dus la presdinte si l-am anuntat ca nu pot. La conferinta de presa de dupa meci, l-am vazut pe Razvan plangand si l-am felicitat in fata tuturor. Tin minte ca m-am enervat pe cineva de la UEFA care a insinuat ca n-ar fi fost un meci corect", a mai spus Il Luce, anunţă ziare.com. Partida la care face referire Lucescu a avut loc in Cupa UEFA, in sezonul 2005/2006, cand Rapid a invins-o cu 1-0 pe Sahtior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.