Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare din viaţa dictatorului Fidel Castro: Amanta spune tot

whitworthadultprogramme.wordpress.com
dezvaluiri

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare referitoare la unul dintre cei mai de temut dictatori ai lumii. Amanta acestuia s-a decis să spună tot.

Citeşte şi: Avertismentul lui Traian Băsescu pentru Victor Ponta: Dezvăluiri de la vârful PSD

Amanta din tinereţe a lui Fidel Castro s-a decis să spună totul. Marita Lorenz l-a cunoscut pe Fidel Castro la începutul anului 1959, când vasul de croazieră ”Berlin”, condus de tatăl ei, a acostat în Havana. ”A doua zi am văzut îndreptându-se spre noi mai multe bărci pline de bărbați cu bărbi, înarmați, în uniforme kaki. L-am remarcat pe cel mai impozant dintre ei, care fuma un trabuc, și l-am întrebat ce voia. Mi-a răspuns că voia să urce pe vas, ca să arunce o privire. L-am lăsat”, a povestit Marita Lorenz pentru Paris Match.

Citeşte şi: Cine sunt victimele tragediei din Braşov: Dramele de lângă microbuz / FOTO

Marita și-a amintit că, după ce a vizitat vasul, de la sala motoarelor până la cabinele de la clasa întâi, Fidel a întrebat-o unde se afla cabina ei. După ce a deschis ușa, a împins-o înăuntru și a luat-o în brațe. A fost primul sărut al fetei de 19 ani cu un bărbat. Marita s-a întors în Cuba câteva luni mai târziu, la solicitarea lui Castro, și a locuit cu El Lider Maximo opt luni și jumătate, până în noiembrie 1959. Circumstanțele plecării sunt încă învăluite în mister. Dacă istoria a consemnat că Marita a suferit un avort în luna a șaptea de sarcină, femeia susține că a fost drogată și i s-a provocat nașterea, iar copilul i-a fost luat pentru a fi crescut de Castro.

Citeşte şi: Raed Arafat, primele declaraţii după accident: Care este starea victimelor

”Eram aproape de termen cu sarcina. Copilul s-a născut când eram în comă în Cuba. Este un băiat. A crescut acolo și se numește Andres Vazquez. L-am văzut în 1981, când m-am dus să-l văd pe Fidel pentru ultima oară, după 20 de ani de absență. Singura fotografie pe care o aveam cu el, am pierdut-o”, a declarat Marita pentru sursa citată. Cert este că după întoarcerea în SUA, Marita Lorenz a fost recrutată de CIA și a participat la una din nenumăratele tentative de asasinare a liderului cubanez, la începutul anului 1961. ”M-am dus cu avionul. Încă mai aveam cheia de la apartamentul 2408 de la Hilton, unde locuisem cu Fidel. Am intrat, el a ajuns imediat după aceea și a exclamat: «Oh, micuța mea nemțoaică»! Știa de ce venisem. Mi-a întins pistolul lui și mi-a spus privindu-mă drept în ochi: «Nimeni nu mă poate ucide!» Avea dreptate. Am lăsat arma și am simțit că mi s-a luat o greutate de pe suflet”, a povestit Marita.

Citeşte şi: Dezvăluirile fostului şef al SIE despre scandalul de spionaj Black Cube

Deși spune că Fidel Castro a rămas marea ei dragoste, Marita nu păstrează amintiri prea plăcute din dormitor. Asemenea marilor dictatori, Fidel Castro era, se pare, prea îndrăgostit de sine pentru a-și mai bate capul cu plăcerea femeii din brațele lui. ”Fidel era interesat mai degrabă de mângâieri decât de actul sexual propriu-zis. Nu era un amant grozav. Era mai interesat de mângâieri decât de actul sexual propriu-zis. Dar așa sunt toți dictatorii. Am avut o relație și cu Marcos Perez Jimenez, fostul braț de fier al Venezuelei. Era la fel. Fidel era narcisist. Îi plăcea la nebunie să se privească în oglindă și să-și mângâie barba. Nu prea avea încredere în el sau, mai degrabă, îi plăcea să fie lingușit. Un băiețel”, a adăugat amanta fostului președinte al Cubei, conform ziarulevenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.