Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare ies la iveală - Iran a avertizat SUA cu privire la atacuri printr-o ambasadă europeană! Ce a declarat generalul Mark Milley

The Atlantic
Iran SUA

Iranul a avertizat Statele Unite cu trei ore înainte de a ataca cu rachete baze militare irakiene unde se aflau trupe americane, prin intermediul unei ambasade europene, au informat oficiali americani, relatează site-ul cotidianului Daily Mail, conform Mediafax.

Statele Unite au avut la dispoziție trei ore după ce Iranul a folosit o ambasadă europeană pentru a îi avertiza cu privire la atacuri. Iranienii au pregătit atacuri pentru două baze din Irak, unde erau staționate trupe americane.

Klaus Iohannis a semnat - Ce legi au fost promulgate la întoarcerea în țară

Un oficial a adăugat că informațiile primite au permis unui militar american să se deplaseze la una dintre bazele vizate pentru a avertiza soldații.

Informațiile contrazic declarația șefului Statului Major General al forțelor militare americane, generalul Mark Milley, care a afirmat anterior că atacurile au avut ca scop uciderea personalului american.

Premierul irakian Adel Abdul Mahdi a informat de asemenea că Iranul a trimis avertismente înainte de atacurile cu rachete, ceea ce a permis mutare trupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.