Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile făcute de viitoarea adversară a Simonei Halep, în primul tur de la Australian Open: Săptămâna trecută voia să se lase de tenis

Destanee Aiava

Dezvăluiri fără precedent despre viitoarea adversară a Simonei Halep. Aceasta a făcut destăinuiri şocante din viaţa personală. Simona Halep o va întâlni în primul tur de la Australian Open pe Destanee Aiava (17 ani), poziţia 193 în lume, reprezentanta gazdelor. Sportiva de la Antipozi are o poveste incredibilă.

Vezi și: ATENȚIE, au crescut amenzile! Lista obiectelor pe care trebuie să le ai tot timpul în mașină

Zilele trecute, australianca a avut o ieşire nervoasă, după înfrângerea suferită în fața lui Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-0, într-un turneu caritabil desfăşurat la Melbourne, și anunța că renunță la tenis. „Mi-a cam ajuns cu tenisul. Sper ca după Australian Open voi avea o pauză meritată în care mă voi gândi la viitorul meu”, a afirmat Aiava, conform spynews.ro.

Vezi și: Cum să ai grijă de cel mai important organ: Exercițiile care îți țin creierul ‘în formă’

Tânăra a mai spus că, deşi traversează cea mai bună formă fizică din carieră, nu stă bine din punct de vedere mental: “Psihicul meu nu e unde trebuie. Sper să îmi revin până în momentul primului meci de la Australian Open. Nu mă pot concentra când lumea face gălăgie în sală”. Cea mai bună clasare WTA de până acum a Destaneei Aiava a fost locul 147, ocupat în luna noiembrie a anului trecut. Până în acest moment, australianca a câştigat din tenis 146.286 de dolari.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.