Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri neașteptate, în presa internațională, după arestarea fraților Christian și Andrew Tate

britanici

Influencerul Andrew Tate și fratele său au fost reținuți împreună cu doi români în România, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat, anunță Sky News. Britanicul american în vârstă de 36 de ani și fratele său Tristan au fost reținuți joi seara alături de doi suspecți români, potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie.

Cei doi frați, care sunt cercetați penal din aprilie, au refuzat să comenteze, dar avocatul lor a confirmat că au fost reținuți. Tate, un fost kickboxer, a fost interzis pe Twitter în 2017 pentru opiniile sale misogine, dar a fost repus în drepturi luna trecută, scrie Sky News.

Conform aceleiași surse, Tate a devenit celebru în 2016 pentru că a fost eliminat din emisiunea Big Brother după ce a apărut un videoclip în care părea că atacă o femeie cu o curea. El a susținut că clipul a fost editat. Tate a negat că are opinii misogine și i-a acuzat pe criticii săi că „răstălmăcesc faptele”. IGPR a anunțat joi seara că patru persoane, printre care și doi cetățeni britanici, au fost reținute de polițiștii și procurorii DIICOT din București într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.