Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri ȘOCANTE făcute de unul dintre oamenii de încredere ai lui Escobar: Pablo a vrut să asasineze nouă jucători, printre care un selecționer de la CM 2018

businessinsider.com
pablo escobar

Pablo Escobar, unul dintre cei mai nemiloși oameni din istorie, a fost la un pas să asesineze mai mulți jucători ai rivalilor săi, scrie gsp.ro.

Jhon Jairo Velasquez Vásquez, cunoscut drept "Popeye", era unul dintre oamenii de încredere ai lui Escobar și a dezvăluit că Ricardo Gareca, actualul selecționer al naționalei Peru, a fost la un pas de a fi asasinat.

Războiul dintre cartelul Cali și cartelul Medellin s-a mutat și în fotbal, iar după ce o bombă a explodat în clădirea unde trăia familia lui, Escobar a decis să se răzbune asasinând jucătorii echipei America de Cali, deținută de unul dintre rivalii săi, Miguel Rodriguez Orejuela.

"Ricardo Gareca mereu a fost în atenția lui Escobar. Cu toate acestea, nu a ajuns la el. Iubirea pe care «Șeful» o avea pentru fotbal l-a salvat. Escobar s-a gândit să pună bombe în mașina lui și a altor opt jucători de la America de Cali.

Citește și: CUTREMUR la CSM București, după UMILINȚA din Liga Campionilor: Gabi Szabo cere DEMISIA antrenorilor

Escobar chiar a sechestrat jucători de la America de Cali pentru a-l trăda pe Rodriguez. Dar nu au cooperat. Chiar a omorât familia lui Pedro Enrique Sarmiento, care acum e comentator", a declarat Jhon Jairo Velásquez Vásquez "Popeye", potrivit Marca.

Ricardo Gareca, 60 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Boca Juniors, River Plate, Velez Sarsfield, America de Cali și Independiente. Ca antrenor a lucrat la Talleres, Independiente, Colo, Quilmes, America de Cali, Independiente Santa Fe, Universitario, Velez Sarsfield, Palmeiras și Peru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.