Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI rușinoase de la Bruxelles despre noul secretar general al Guvernului Dacian Cioloș

Sorin Chelmu

Dacian Cioloș l-a numit secretar general al Guvernului pe Sorin Chelmu. Despre fostul secretar al Ministerului Agriculturii face dezvăluiri europarlamentara Maria Grapini, cea care a fost colegă de partid, PC, cu omul care l-a promovat în politică pe Chelmu. Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, l-a numit pe Chelmu secretar de stat în minister, iar Grapini oferă detalii picante despre noul ministru al lui Cioloș.

Citește și: DNA îi dă lovitura decisivă lui Dan Șova: Iată NOILE ACUZAȚII / OFICIAL

”GUVERNUL Ciolos are un Secretar general parfumat!

Pana acum m-am abtinut sa scriu prea multe lucruri critice la adresa proaspatului premier deoarece aveam un dram de incredere.Dupa nominalizarile initiale la sanatate si justitie,am crezut ca este un accident,desi ,daca nu esti interesat ce au facut inainte cei pe care ii propui sa lucreze cu tine este un semn prost:ori nu te intereseaza ori nu te pricepi!

Citește și: Mutare de ULTIMĂ ORĂ a lui Klaus Iohannis: A promulgat legea cerută de toți românii

Azi am aflat ca domnul Ciolos a numit Secretar general al guvernului(rang de ministru) -un post extrem de important deoarece raspunde de toata organizarea sedintelor de guvern,sedintelor pregatitoare,de publicarea la timp si corect in Monitorul oficial al tuturor documentelor aprobate de guvern-pe cetateanul turmentat Sorin Chelmu.Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului,de unde credeti? de la ministerul agriculturii(mostenit in guvernul Ponta de la ministrul Ciolos).Acest individ la ora 8 era deja baut si ca sa nu miroase se parfuma intens (cu parfum de proasta calitate) ,de trebuia sa deschid fereastra.Cand am vrut sa-l dau afara,mi-a spus sec si cu sughituri:pe mine nu ma da NIMENI afara! I-am facut referat dar fiind inalt functionar public,referatul a fost analizat de agentia functionarilor publici fix pana am plecat eu din minister,timp in care stimabilul Chelmu s-a internat in spital datorita extrasistolelor!

Citește și: Un deputat PNL îl acuză pe Klaus Iohannis că nu e patriot și că nu e responsabil politic

Domnule Ciolos,va intreb public :care sunt motivele numirii acestui om-capusa?

Pentru cititorii mesajului: este suficient sa cautati ce a scris presa de-a lungul timpului despre individ.Sunt multi oameni care pot sustine ce spun eu!

Doamne ,ce ne-a adus Mos Nicolae! Sau poate avem sansa ca domnul Ciolos sa-l retraga pe cetateanul parfumat,de Mos Nicolae???”, e mesajul Mariei Grapini.

Citește și: Antena 3 a dat lovitura: A pus mâna pe actele care arată toate tranzacțiile financiare făcute de Elena Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.