Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile lui Radu Tudor: Situație extrem de ÎNGRIJORĂTOARE privind influența Rusiei la Casa Albă

trump putin

Radu Tudor a vorbit pe blog-ul său despre scandalul momentului în SUA, în care Rusia este bănuită că a intervenit în campania prezidențială a lui Donald Trump. "Uriasa problema a lui Trump abia acum incepe. Dar si durerea noastra de cap cu el. Oameni importanti din echipa sa prezidentiala au primit bani si privilegii din partea Rusiei, numeroase legaturi nedeclarate cu Moscova si Ambasada Rusiei la Washington in timpul campaniei prezidentiale au fost descoperite. Iar comportamentul de zi cu zi a presedintelui Trump si a echipei sale pare sa confirme suspiciunile extrem de grave.", a scris jurnalistul.

"Ieri, intr-o audiere maraton, numerosi congressmani americani au exprimat ingrijorari majore, au pus intrebari extrem de incomode directorului FBI si au adus in discutie detalii incendiare privind influenta serviciilor rusesti asupra echipei lui Trump.

Situatia devine extrem de complicata, iar comportamentul dubios al noului presedinte SUA in legatura cu solidaritatea NATO are acum o explicatie limpede ca lumina zilei !

Citește și: Cel mai BOGAT om al planetei, faţă-n faţă cu preşedintele SUA - FOTO

Directorul Biroului Federal de Informații (FBI), James Comey, a confirmat luni, într-un demers neobișnuit, că agenția anchetează posibila implicare a Guvernului rus în alegerile prezidențiale din SUA, inclusiv eventualele legături dintre Moscova și echipa de campanie a președintelui Donald Trump, potrivit Reuters și BBC preluate de Agerpres.

În cadrul unei audieri în Congresul SUA, James Comey a spus că ancheta “include verificarea unor legături de orice natură între persoane asociate campaniei lui Trump și Guvernul din Rusia, precum și posibilitatea de a fi existat o coordonare între campanie și eforturile părții ruse”.

Aceeași sursă arată că oficialul a refuzat să răspundă la întrebarea unui membru al Camerei Reprezentanților care a dorit să știe dacă există deja dovezi că persoane asociate campaniei lui Trump s-ar fi “intersectat” cu entități ale statului rus.

“Întrucât este o anchetă în derulare, iar elementele sunt secrete, nu pot da mai multe detalii despre ce facem și despre ce persoane fac obiectul verificărilor”, a precizat directorul FBI.

Donald Trump şi-a exprimat adeseori admiraţia pentru preşedintele Vladimir Putin, în vreme ce Tillersoan a colaborat îndeaproape cu guvernul rus din poziţia de director executiv al Exoon Mobil. De asemenea, actualul şef al diplomaţiei americane s-a îndoit anterior de necesitatea sancţiunilor economice împotriva Moscovei, iar fosta sa companie are interese financiare majore în Rusia.", a scris Radu Tudor pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.